Notify Obvesti me
Artikla trenutno ni na zalogi. Spodaj se lahko prijavite in poslali vam bomo obvestilo, takoj ko artikel prispe na zalogo. Obvestilo boste dobili samo za ta artikel.
Vaš email naslov:
  CAPTCHA Image
Varnostna koda:

MaliGalago Hitro iskanje LineBreak MaliGalago
 
Ustvarjanje s prstnimi barvami
Avtor: Maligalago
Avtor: Maligalago
Kontakt: info@maligalago.com

 

 

Ustvarjanje s prsti je dejavnost, ki jo načeloma imajo radi prav vsi otroci. Občutek barve na prstih in prosta pot domišljiji koristi otroku in ga zabava . Barvanje s prsti je prosta dejavnost, kjer ni pomemben končni produkt ampak samo zabava. Otrok skozi ustvarjanjem izraža svojo osebnost in občutke. Prav tako spoznava temelje mešanja barv, »kaj se zgodi če damo zeleno in rumeno barvo skupaj?«.

 

Naj vas ne bo strah nereda. Zaščitite otroka s kakšno staro majico ali pa predpasnikom. Pri mlajših otrocih je praktično če list zalepite na mizo, da med risanjem ne leti iz mize. Pri risanju s prstnimi barvami je dobro uporabiti bolj debel papir. Kakšen odrabljen koledar je odličen za takšno ustvarjanje.

 

Poleg ustvarjanja s prsti lahko uporabite tudi čopiče, valjčke, štampiljke ali modelčke.

 

Prstne barve Toy Color so pralne in niso toksične.

 

Starši sami ocenite pri kateri starosti je vaš otrok zrel za dejavnost in uporabljen material. Nikoli ne pustite malčka samega pri izvajanju takih dejavnosti!

 

 

Želimo vam veliko zabave pri igri.

 

Ekipa Maligalago. 


copyright © by maligalago | spawned ♥ by vigred.com