Notify Obvesti me
Artikla trenutno ni na zalogi. Spodaj se lahko prijavite in poslali vam bomo obvestilo, takoj ko artikel prispe na zalogo. Obvestilo boste dobili samo za ta artikel.
Vaš email naslov:
  CAPTCHA Image
Varnostna koda:

MaliGalago Hitro iskanje LineBreak MaliGalago
 
Shranjevanje sestavljank
Avtor: Maligalago
Avtor: Maligalago
Kontakt: info@maligalago.com

 

 

Lesene sestavljanke in vstavljanke so brez dvoma zelo zabavne in poučne. Skozi čas se nam jih je nekaj nabralo in v košari, kjer sem jih shranjevala je nastala prava zmešnjava. Leseni kosi so se med seboj pomešali in kadar smo se želeli igrati sem porabila kar nekaj časa, da sem v kupu našla prave kose za sestavljanko.

 

 

 

 

Nekaj časa sem tuhtala kako urediti dele sestavljank, da jih bom hitro našla in da ne zavzamejo preveč prostora. Spomnila sem se na vrečke z zadrgo. Dele sem najprej razvrstila in pospravila vsake v svojo vrečko.

 

 

 

 

Vse sem lahko brez težav pospravila nazaj v koš za sestavljanke.

 

 

 

 

Sedaj kadar Malčica želi sestavljanko ji ponudim kar leseno podlago z vrečko. Naučila se je sama odpirati in zapirati zadrgo na vrečki, tako, da dele sestavljanke lahko sama pospravi ko je igre konec.

 

Vrečke z zadrgo kupujem v diskontni trgovini Lidl in uporabljam jih za shranjevanje aktivnosti, materiala za ustvarjanje in igrač.

 

Maja H.

 

 

 

 


copyright © by maligalago | spawned ♥ by vigred.com