Notify Obvesti me
Artikla trenutno ni na zalogi. Spodaj se lahko prijavite in poslali vam bomo obvestilo, takoj ko artikel prispe na zalogo. Obvestilo boste dobili samo za ta artikel.
Vaš email naslov:
  CAPTCHA Image
Varnostna koda:

ČRNI PETEK -15% popusta na vse izdelke in BREZ PPT; Koda: CRNIPETEK
MaliGalago Hitro iskanje LineBreak Prijava Prijava Registracija Registracija
ŠKROBNI VALJčKI, KOMPLET TIP 500, FISCHERTIP FT502474
Znamka:
/
IZDELEK SMO ODSTRANILI IZ NAŠE PONUDBE!
Katere veščine se razvijejo? DOMIŠLJIJA FINA MOTORIKA UMETNOST IN KREATIVNOST
ustvarjalni seti FISCHER TIP Škrobni valjčki, komplet Tip 500, FischerTip FT502474
ustvarjalni seti FISCHER TIP Škrobni valjčki, komplet Tip 500, FischerTip FT502474

 

Lepljenje brez lepila! Škrobni valjčki Fischer TiP so izdelani iz okolju prijaznega, naravnega materiala - krompirjevega škroba, ki je biološko neškodljiv in nima neprijetnega vonja. Lastnost krompirjevega škroba je, da ob stiku z vodo takoj postane lepljiv, zato lahko s pomočjo vlažne gobice ustvarjate fantastične figure. Valjčke lahko tudi režete, oblikujete, stiskate in strgate. Z njimi lahko tudi barvate, obarvani so z jedilnimi barvami. Pustite vaši domišljiji prosto pot ter oblikujte, sestavljajte in barvajte s škrobnimi valjčki Fischer TiP.

 

Navodila za uporabo: gobico navlažite z vodo. Ožemite jo in pustite, da se rahlo osuši (gobica ne sme biti mokra, ampak samo vlažna). Valjček rahlo pomočite v gobico. Preprosto zlepite dva valjčka skupaj. Končano!

 

Želimo vam veliko zabave pri ustvarjanju izdelkov iz naravnega materiala.

 

Učenje med igro: sestavljanje kreativnih oblik (figur) iz škrobnih valjčkov Fischer TiP poleg ustvarjalnosti spodbuja tudi razvoj domišljije ter motoričnih spretnosti in izboljšuje tridimenzionalno predstavo.

 

V kompletu je približno 500 barvnih škrobnih valjčkov Fischer TiP, gobica, nož, slikovna navodila

 

 

Izdelek ima oznako skladnosti CE.

 

Opozorilo!Izdelek ni primeren za otroke mlajše do 3 let, vsebuje predmete z ostrimi konicami in robovi, obstaja nevarnost zadušitve v primeru, da otrok pogoltne katerega od majhnih delov. Odstranite embalažo, preden izdelek izročite otroku! Shranite te informacije za morebitno kasnejšo uporabo. 

 

Proizvajalec: Fischertechnik GmbH, Waldachtal, Nemčija.

 

Narejeno v Nemčiji. 

 

 

copyright © by maligalago | spawned ♥ by vigred.com