Dobrodošli v Galagovem svetu didaktičnih igrač in učnih pripomočkov! 

Mali Galago je spletna trgovina, kjer boste našli didaktične igrače, učne pripomočke, izdelke za ustvarjanje, lutke, glasbila, prevozna sredstva namenjena igri, učenju in ustvarjanju.

Za vas izbiramo izdelke, ki so zabavni in otrokom v veselje. Verjamemo v moč znanja in učenja preko igre. 

Predšolsko obdobje zelo pomembno obdobje v življenju, saj je takrat otrok najbolj občutljiv za sprejemanje informacij in pripravljen na učenje. Odrasli si moramo vzeti čas, prisluhniti otroku in poskrbeti za spodbudno okolje. Didaktične igrače in ostali pripomočki, ki jih najdete v spletni trgovini, bodo poskrbeli, da bo otrok pridobil nova znanja in izkušnje.

Kdo smo?

Sva Niko in Lucija, mož in žena ter starša Jakobu (6 let) in Lovru (1 leto). Nova lastnika spletne trgovine maligalago.com sva postala leta 2020, spletna trgovina pa deluje že od leta 2013. Z veliko hvaležnosto ustanoviteljem spletne strani se vsak dan trudiva, da ohranjava odlične odnose z našimi kupci. 

Paketi bodo dostavljeni v 2 dneh

Vsi paketi naročeni do 13.00 ure v dnevu gredo naprej še isti dan, kar pomeni, da je paket v večini primerov na vašem naslovu že naslednji dan. Pogodbena partnerja za distribucijo paketov sta Pošta Slovenije in GLS, dostavna služba. 

Načini plačila

V spletni trgovini lahko plačate s plačilno kartico, preko Pay Pala, po povzetju in nakazilom po predračunu. 

Imate težave pri izbiri ali izvedbi naročila? 

Vsak dan lahko kontaktirate Lucijo na 040 659 725 in vam bo z veseljem pomagala. 

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com