Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine MALIGALAGO.COM

 

CENE IN NAČIN PLAČILA

Vse cene izdelkov v spletni prodajalni www.maligalago.com so prikazane v EUR. 

DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94.člena ZDDV-1.

Vse objavljene spletne cene v vseh vrstah ponudb so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine. 

Veljavnost cen za izbrane artikle velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine.

NAROČILO

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo, t.j. ko kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu (Naročilo potrjeno). V času naročanja veljajo podatki, ki so objavljeni.

V spletni prodajalni www.MALIGALAGO je mogoče opraviti plačilo izbranega blaga na več načinov:

• po predračunu (avans)

Pravne in fizične prejmejo predračun, na podlagi katerega potem nakažejo znesek za naročeno blago na naš transakcijski račun. Za izdajo predračuna morajo kupci posredovati vse potrebne informacije, ki jih zahtevamo ob naročilu. Če izdelka ni na zalogi, potem je na njem naveden tudi rok dobave o katerem sta se stranki prej dogovorili. Predračun se lahko pošlje po pošti ali elektronski pošti. Predračuni so izstavljeni v 2 (dveh) dneh od prejema naročila. Predračun je veljaven 5 delovnih dni od prejema naročila.

• z gotovino po povzetju

• s kreditno kartico

• preko sistema Pay Pal

STROŠKI POŠILJANJA

Stroške pošiljanja plača kupec in sicer 3,60 EUR na naročilo do zneska 50 EUR, nad tem zneskom je poštnina brezplačna.

Stroški pošiljanja se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljalcu naročenih artiklov iz spletne trgovine niste dolžni poravnati. Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij.

V primeru plačila po povzetju kupec krije provizijo poštne nakaznice v znesku kot je določen s cenikom Pošte Slovenije oz. dostavne službe GLS. 

DOBAVNI ROK

Podjetje bo kupcu naročeno blago dostavilo najkasneje v 3 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, bo kupec obveščen po elektronski pošti ali telefonu. 

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Potrošnik lahko v 8 dneh od prejema blaga, MALI GALAGO pisno obvesti na elektronski naslov info@maligalago.com ali naslov Marketing in prodaja, Niko Črešnik s.p., Vič 65, 2379 Dravograd, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Prejeto blago pa mora potrošnik vrniti podjetju v nadaljnjih 7 dneh po opravljeni obvestitvi iz prejšnjega stavka. Potrošnik blago na tak način vrne brez kakršnekoli odškodnine, vendar pa je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.

Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite kopijo računa.

Vračilo plačil bomo opravili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe po poštni nakaznici ali na Vaš TRR račun (le-tega morate v obvestilu o odstopu od pogodbe ustrezno navesti).

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV 

Ob prvem obisku spletne trgovine se na vaš računalnik shrani "piškotek", ki ga lahko sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so datoteke, namenjene boljši komunikaciji s spletnim mestom in koristijo za optimiziranje delovanja spletnih strani in pripravo učinkovitih storitev na spletnem mestu. Preko teh datotek ne moremo priti do vaših osebnih podatkov, ki so na vašem računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni. Z brskanjem po naših spletnih straneh se strinjate z našimi splošnimi pogoji in nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke v skladu z navedenimi pogoji.

Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane osebne podatke. Vsak registriran uporabnik, dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam, oziroma od njega poobleščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na spletni strani. Tudi uporabniki, ki opravijo nakup kot gost posredujejo zahtevane osebne podatke.

Podatki, ki jih uporabnik posreduje pri registraciji na spletni strani ali kako drugače preko e-pošte ali telefona so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Registrirani uporabnik ob registraciji podaja osebno privolitev, da lahko podjetje obdeluje osebne podatke, ki mu jih je posredoval za namene nakupa in prodaje. Navedene podatke lahko podjetje obdeluje le za lastne potrebe do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu in se obvezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, kolikor je to dolžan v skladu z veljavno zakonodajo. 

Podjetje bo pridobljene podatke varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Podjetje za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo, ki skrbi za kriptiranje vseh podatkov in komunikacije med spletno stranjo in registriranim uporabnikom. Podatki o plačilni kartici oziroma drugi podatki glede plačila, ki jih uporabnik vnese, se v kriptirani obliki prenesejo iz njegovega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke.

SPREMEMBA SPLOŠNIH POGOJEV POSLOVANJA

Podjetje si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. 

REKLAMACIJE IN INFORMACIJE

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah v zvezi s storitvijo MALI GALAGO pričakujemo vaše sporočilo na naslov info@maligalago.com 

Telefon: 040 659 725

E-mail: info@maligalago.com

Ekipa MALI GALAGO vam želi lep dan in prijeten nakup.

 

 

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com