Notify Obvesti me
Artikla trenutno ni na zalogi. Spodaj se lahko prijavite in poslali vam bomo obvestilo, takoj ko artikel prispe na zalogo. Obvestilo boste dobili samo za ta artikel.
Vaš email naslov:
  CAPTCHA Image
Varnostna koda:

MaliGalago Hitro iskanje LineBreak Prijava Prijava Registracija Registracija

 

Splošni Pogoji poslovanja spletne trgovine MALIGALAGO.COM

 

Cene in način plačila

Vse cene v spletni prodajalni www.maligalago.com so v evrih in vsebujejo DDV.

 

Ponudba velja v trenutku oddaje naročila.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo, t.j. ko kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu (Naročilo potrjeno). V času naročanja veljajo podatki, ki so objavljeni.

V spletni prodajalni www.MALIGALAGO je mogoče opraviti plačilo izbranega blaga na več načinov:

• po predračunu (avans)

Pravne in fizične prejmejo predračun, na podlagi katerega potem nakažejo znesek za naročeno blago na naš transakcijski račun. Za izdajo predračuna morajo kupci posredovati vse potrebne informacije, ki jih zahtevamo ob naročilu. Če izdelka ni na zalogi potem je na njem naveden tudi rok dobave o katerem sta se stranki prej dogovorili. Predračun se lahko pošlje po pošti ali elektronski pošti. Predračuni so izstavljeni v 2 (dveh) dneh od prejema naročila. Predračun je veljaven 5 delovnih dni prejema naročila.

• z gotovino po povzetju

 

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Potrošnik lahko v 8 dneh od prejema blaga, MALI GALAGO pisno obvesti na elektronski naslov info@maligalago.com ali naslov Mali Galago, Vesna Kovačec s.p., Trg svobode 20, 2390 Ravne na Koroškem, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Prejeto blago pa mora potrošnik vrniti podjetju v nadaljnjih 7 dneh po opravljeni obvestitvi iz prejšnjega stavka. Potrošnik blago na tak način vrne brez kakršnekoli odškodnine, vendar pa je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.

Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite kopijo računa.

 

Vračilo plačil bomo opravili takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe po poštni nakaznici ali na Vaš TRR račun (le-tega morate v obvestilu o odstopu od pogodbe ustrezno navesti).

 

REKLAMACIJE IN INFORMACIJE

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah v zvezi s storitvijo MALI GALAGO pričakujemo vaše sporočilo na naslov info@maligalago.com ali pisno na naslov: Mali Galago, Vesna Kovačec s.p, Trg svobode 20, 2390 Ravne na Koroškem

Telefon: 040226550

E-mail: info@maligalago.com

 

Ekipa MALI GALAGO vam želi lep dan in prijeten nakup.

 

 

copyright © by maligalago | spawned ♥ by vigred.com