Notify Obvesti me
Artikla trenutno ni na zalogi. Spodaj se lahko prijavite in poslali vam bomo obvestilo, takoj ko artikel prispe na zalogo. Obvestilo boste dobili samo za ta artikel.
Vaš email naslov:
  CAPTCHA Image
Varnostna koda:

MaliGalago Hitro iskanje LineBreak MaliGalago
 
Vremenska postaja
Avtor: Maligalago
Avtor: Maligalago

 

 

Kakšno vreme pa imamo danes?

 

Ta simpatična vremenska postaja je odličen pripomoček s katerim učimo otroka da opazuje svojo okolico. Vremensko postajo obesite nekje na vidno mesto in dnevno skupaj z otrokom obrnite puščico na ustrezno sličico. To bo odlična iztočnica za pogovor o tem kako se vreme spreminja in kako to vpliva na naš vsakdan. Ali danes potrebujemo dežnik? Od kod prihaja dež? Poiščimo luže in vanje mečimo kamenčke in podobno.

 

Priprava vremenske postaje ne zahteva veliko spretnosti. Iz kartona izrežite krog, nanj nalepite štiri četrtine kroga, da dobite barvno ozadje. Iz pena papirja izrežite oblak, kapljice in puščico. Iz papirja naredite snežinko in sonce. Vse elemente prilepite na krog in dodajte migajoče oči. S flomastrom napišite imena vremenskih pojavov. Puščico pritrdite s pomočjo razcepke.

 

 

Dejavnosti nismo določili ciljno starost otroka. Starši sami ocenite pri kateri starosti je vaš otrok zrel za dejavnost in uporabljen material. Svetujemo da dejavnost izvajate z otroci starejšimi od treh let.

 

Želimo vam veliko užitkov pri ustvarjanju in igri.

 

 

Ekipa Maligalago

 

 


copyright © by maligalago | spawned ♥ by vigred.com