Notify Obvesti me
Artikla trenutno ni na zalogi. Spodaj se lahko prijavite in poslali vam bomo obvestilo, takoj ko artikel prispe na zalogo. Obvestilo boste dobili samo za ta artikel.
Vaš email naslov:
  CAPTCHA Image
Varnostna koda:

POŠTNINA NAD 50 EVROV BREZPLAČNA!
MaliGalago Hitro iskanje LineBreak Prijava Prijava Registracija Registracija
BARVA ZA TABLO TAFEL 225ML, ROžNATA, MARABU 025925132
Znamka:
/
IZDELEK SMO ODSTRANILI IZ NAŠE PONUDBE!
Katere veščine se razvijejo? UMETNOST IN KREATIVNOST

 

Z barvo za tablo Marabu Tafel lahko različne površine spremenite v običajno šolsko tablo. Nanjo lahko pišete in rišete s kredami in jo kasneje, tako kot šolsko tablo, obrišete z mokro krpo ali gobo.

 

V tablo lahko spremenite skoraj vse gladke, čiste, nemastne, suhe površine kot so: les, kovine, karton, platna, plastika, ipd. Nanašate jo lahko celo na stene ali lončene cvetlične lončke, ...

 

Barva za tablo Marabu Tafel je izdelana na vodni osnovi in je že pripravljena za uporabo. V kombinaciji s premazom Marabu Magnetico lahko naredite večnamensko podlago na katero lahko pišete s kredami ali pa nanjo z magneti pripenjate sporočila, fotografije, …

 

Izdelek ima oznako skladnosti CE.

 

Opozorilo! Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Odstranite embalažo, preden izdelek izročite otroku! Shranite te informacije za morebitno kasnejšo uporabo. Nevarnost zadušitve zaradi majhnih delcev.

 

Proizvajalec: Marabu GmbH & Co. KG, Bietigheim - bissingen.

 

Narejeno v Nemčiji.

 

 

 

 

copyright © by maligalago | spawned ♥ by vigred.com