Ideje daril za 5 letne fante

Avtor: MaliGalago

 

 

 

 

 

Igra spretnosti-osel, Goki

Zanimiva igra spretnosti. Na oslička je potrebno naložiti 60 barvnih palic. Otrok mora imeti mirno roko, da se tovor ne poruši.

 

 

Detektor kovin, Learning Resources

Delujoč detektor kovin izdelan za otroško raziskovanje. Detektor piska in sveti, ko zazna kovine in ima nastavljiv ročaj. Za delovanje potrebuje 2AA bateriji, ki niso vključene.

 

 

Izdelaj geometrijske like, Learning Resources

Odličen pripomoček za spoznavanje 2D in 3D geometrijskih oblik. Otrokom prijazno kosi so narejeni iz mehke plastike. Komplet vsebuje 80 ravnih in ukrivljenih palic v treh dolžinah (13,5cm, 8,5cm in 5,5cm), 40 okroglih priključkov (2,5 cm) in 15 dvostranskih kartic z aktivnostmi in vajami (10 x 15 cm). 

 

 

Lesene štampiljke abeceda, Melissa and Doug

Komplet lesenih štampiljk za pomoč pri učenju malih in velikih tiskanih črk in črkovanju. V praktični leseni škatli najdete 56 štampiljk (črke in ločila) in blazinico v štirih barvah. Štampiljke so odlične za krepitev fine motorike, ustvarjalnosti in koordinacije roka-oko. Črnilo ni toksično in je pralno.

Z lesenimi štampiljkami lahko pripravite vrsto različnih poučnih dejavnosti. Štampiljke lahko otrok razvršča po abecedi, išče pare malih in velikih črk, vzorči črke po barvi (barvna blazinica) ali pa štampiljke uporabi za osnovne matematične operacije.

 

 

Barve za steklo svet piratov, Marabu

Premeteni pirati prihajajo v otroško sobo! V kartonasti škatli z ročajem je 6 plastenk (25 ml) barv Fun & fancy (073 – črna kontura, 070 – bela, 019 – rumena, 031 – češnjevo rdeča, 055 – ultramarin modra in 017 - oker), predloga z motivi A3, prosojna folija A5 in navodila za uporabo.

 

 

Napihljiv globus, Learning Resources

Učenje geografije je lahko zabavno. Otroci skozi igro spoznavajo celine, države, prestolnice in oceane.

 

 

Moj živalski vrt, Goki

Zelo bogat komplet, ki vsebuje 220 elementov. Igra živalskega vrta nudi otroku veliko ur domišljijske igre. Čudovit komplet, ki bo razveselil vsakega otroka.

 

 

Želimo vam veliko zabave pri obdarovanju in igri.

 

 

 

Maligalago

 

 


copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com