Igralni kotiček - živali in logika

Avtor: MaliGalago

 

 

Malčki obožujejo živali in vsaka dejavnost povezana z njimi je vedno prava uspešnica. V današnjem igralnem kotičku je veliko živalic in nekaj malega matematike.

 

 

 

 

 

Komplet lesenih štampiljk domače živali, Melissa and Doug. Komplet lesenih štampiljk z motivom domačih živali. V kompletu je 8 štampiljk in blazinica s črnilom v štirih barvah. Vse je pakirano v lični leseni škatli. Štampiljke so kreativen pripomoček za ustvarjanje in urjenje fine motorike. Primerne so tudi za poučne dejavnosti kot je štetje, vzorčenje in pripovedovanje zgodb. Črnila so pralna. Malčica ima zelo rada štampiljke vseh vrst. Starosti primerno je po ustvarjanju tudi nekaj packarije, zato je res odlično, da je črnilo pralno. Tokrat sem list z ozadjem okrasila jaz.

 

 

 

 

Geometrijska skladovnica, Melissa and Doug. Odlična igrača za ujemanje, razvrščanje in natikanje treh različnih vrst geometrijskih likov. Z igranjem se otrok spoznava na osnovne geometrijske like, spoznava barve, uri logiko in koordinacijo roka-oko. To je bila naša prva skladovnica in še sedaj se zelo rada igra z njo. Sedaj se trudi, da bi oblike razvrstila po velikosti.

 

 

 

 

Sestavljanka Kaj jedo živali, Goki. Kaj jedo živali? Simpatična sestavljanka, ki spodbuja logično povezovanje. 

 

 

 

  

 

 

Magnetna tabla, Memoboard. Na naši tabli smo se danes igrali z ujemanjem števil do 10. List s števili sem pritrdila na magnetno tablo z magnetnim lepilnim trakom, Ursus. Malčici sem ponudila magnetna števila, Quercetti. Njena naloga je bila ujemanje števil. Nekatera gredo težje kot druga.

 

 

 

 

 

 

Prava zabava se je dogajala pri igranju s Tematskimi nalepkami za večkratno uporabo, Melissa and Doug. Komplet vsebuje tematska ozadja in več kot 150 nalepk za večkratno uporabo. Nalepke se z lahkoto odstranijo iz podlage in ponovno prilepijo, tako, da lahko ustvarjamo vedno nove zgodbe. Otrok lahko s svojo domišljijo ustvari zgodbo o kmetiji, prazgodovinskih krajih, puščavskih oazah ali morju. Kliknite na zgornjo sliko in prelistajte zvezek z nalepkami.

 

Želim vam veliko zabave pri igri.

 

Maja H.

 

 


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com