Zabavno lovljenje ribic

Avtor: Maligalago

 

 

   

 

 

Lovljenje rib je lahko zabavna in poučna dejavnost, ki popestri dolgočasen popoldan. Igro se lahko igra vsa družina!

 

Za izdelavo dejavnosti potrebujete penast papir, magnete, lepilo, vrvico in kratko palico (lahko uporabite tudi svinčnik). Iz penastega papirja različnih barv izrežite ribe, na mestu za oči prilepite magnet, ribe okrasite po svojem okusu. Na palico privežite vrvico in na koncu vrvice prilepite magnet.

 

Igro se lahko igrate na več načinov. Otrok lahko preprosto krepi koncentracijo in poskuša ujeti ribe. Lahko otroka učite barve, tako, da mu rečete katero barvo ribe naj ulovi. Lahko se učite števila. Otrok pove katero število je na ribi in prešteje pikice. Lahko tekmujete v tem kdo bo ujel več rib ali pa kdo je ujel največji seštevek števil na ribah in tako krepite matematična znanja.

 

Naša ekipa preprosto obožuje to aktivnost, saj je zabavna za mlajše in starejše.

 

Magneti niso igrača. Poskrbite, da so trdno pritrjeni preden ponudite otroku v igro, saj lahko resno poškodujejo organizem, če jih otrok pomotoma pogoltne.

 

Dejavnosti nismo določili ciljno starost otroka. Starši sami ocenite pri kateri starosti je vaš otrok zrel za dejavnost in uporabljen material. Svetujemo da dejavnost izvajate z otroci starejšimi od treh let.

 

Želimo vam veliko užitkov pri ustvarjanju in igri.

Ekipa Maligalago

 

 


copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com