Notify Obvesti me
Artikla trenutno ni na zalogi. Spodaj se lahko prijavite in poslali vam bomo obvestilo, takoj ko artikel prispe na zalogo. Obvestilo boste dobili samo za ta artikel.
Vaš email naslov:
  CAPTCHA Image
Varnostna koda:

MaliGalago Hitro iskanje LineBreak MaliGalago
 
Nalepke števila in črke
Avtor: MaliGalago
Avtor: MaliGalago
Kontakt: info@maligalago.com

 

 

Otroci se zelo radi igrajo z nalepkami. Poleg tega, da so zabavne spodbujajo kreativnost in urijo fino motoriko. Z nalepkami lahko pripravite tudi veliko poučnih dejavnosti. S pomočjo našega brezplačnega printa in Kompleta nalepk črke in številke, Melissa and Doug lahko zelo hitro ustvarite preprosto in poučno dejavnost ujemanja. Na spodnji povezavi natisnite brezplačne delovne liste z abecedo in števili.

 

 

 Free printable - števila

 

 Free pritable - črke

 

 

 

Iz kompleta nalepk izrežite črke, števila in dejavnost je pripravljena. Dejavnost lahko imate pripravljeno tudi za trenutke ko ste zdoma ali na poti, saj lahko dejavnost zamoti otroke za kar nekaj časa in ne povzroča packarije.

 

 

 

 

Dejavnost je odlična za otroke, ki se spoznavajo s črkami in števili. Skozi igro se naučijo tudi pravilnega vrstnega reda abecede.

 

Dejavnosti nismo določili ciljno starost otroka. Starši sami ocenite pri kateri starosti je vaš otrok zrel za dejavnost in uporabljen material. Svetujemo da dejavnost izvajate z otroci starejšimi od treh let.

 

Želim vam veliko zabave pri ustvarjanju in igri.

 

 

Maja H.

 

 

 

 


copyright © by maligalago | spawned ♥ by vigred.com