Igralni kotiček - poučne igrače

Avtor: MaliGalago

 

 

Za današnji igralni kotiček sem Malčici pripravila tri preproste, zabavne in poučne igrače. Za igro vedno izberem take igrače, ki Malčico zabavajo, ji pomagajo razvijati posamezne veščine in so primerne njeni starosti in razvoju.

 

 

 

 

Ključavnice, Melissa and Doug

 

Čudovita lesena igrača za male radovedneže. Odpri ključavnico in odkrij kaj se skriva za vrati. Preprosta igra za razvoj uporabnih znanj. Tabla ima kar šest različnih ključavnic, ki se jih otrok nauči odpirati in zapirati skozi igro. Z igranjem otrok uri fino motoriko, spoznava števila in se uči barve. 

 

 

 

 

 

Večplastna sestavljanka medvedi, Goki

 

Lesena sestavljanka v petih nivojih. Sestavljanka spodbuja logično razmišljanje in razvrščanje. 

 

 

 

 

 

 

Leseno tolkalo, Goki

 

Leseno tolkalo ima pet barvnih klinov, ki ji otrok vstavlja v luknje in s pomočjo kladiva zabija skozi luknjo. Otrok se zabava in se uči koordinacije oko roka in spoznava osnovne barve. Ko otrok s kladivom zabije vse kline, tolkalo preprosto obrne in ponovno začne tolči.

 

 

 

Malčica je bila zelo navdušena nad tolkalom in se je z njim resnično dolgo igrala.

 

  

 

Vodene biserne barve, Toycolor

 

Vodene barvice v bisernih tonih. So enostavne za uporabo in hitro se sušijo. V praktični škatlici je 12 barvnih tablet in čopič. Vodene biserne barve so pravo odkritje! Obe z Malčico sva bili zelo navdušeni in ko je ona nehala ustvarjati sem kar sama nadaljevala. Barve so čudovite in za sabo puščajo bleščečo sled.

 

 

Želim vam veliko zabave pri ustvarjanju in igri.

 

Maja H. 

 


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com