5 poučnih igrač za vsak vrtec

Avtor: MaliGalago

 

Predšolski otroci od 1 do 6 leta starosti se nahajajo v najpomembnejšem in najbolj intenzivnem obdobju razvoja. V tem času so se sposobni naučiti in osvojiti veliko novih znanj in veščin. To obdobje je za starše in vzgojitelje zelo pomembno, v tem času postavljamo temelje na katerih otrok raste in se razvija.

 

 

V tem dragocenem obdobju je igra najpomembnejše opravilo otrok saj se skozi igro naučijo vse kar potrebujejo. Zato je zelo pomembno skrbno izbrati igrače, ki jih ponudimo otroku v igro. Pri izbiri moramo upoštevati nekaj dejavnikov. Igrača mora biti zanimiva, da otroka pritegne, mora biti varna in obstojna in mora otroku nuditi možnost, da se nauči kaj novega.

 

 

Še bolj kot doma je izbira igrač pomembna v vrtcih. Za vse vzgojitelje in vzgojiteljice smo pripravil seznam petih igrač proizvajalca Melissa and Doug, ki zadovoljujejo vse zahtevane kriterije pri izbiri igrač in predvsem zabavajo otroke. 

 

  

 

Ključavnice, Melissa and Doug

 

Čudovita lesena igrača za male radovedneže. Odpri ključavnico in odkrij kaj se skriva za vrati. Preprosta igra za razvoj uporabnih znanj. Tabla ima kar šest različnih ključavnic, ki se jih otrok nauči odpirati in zapirati skozi igro. Z igranjem uri fino motoriko, spoznava števila in se uči barve. 

 

 

Moji prvi geometrijski liki, Melissa and Doug

Odlična poučna igrača za prvo spoznavanje sveta geometrijskih oblik. V priročni leseni škatli je pet dvostranskih plošč z desetimi podobami, ki jih otrok zapolni s pisanimi geometrijskimi oblikami iz lesa (30 kos). Lesene like lahko uporabite tudi za različne poučne dejavnosti, kot so ujemanje, razvrščanje in vzorčenje. Nepogrešljiva poučna igrača za vsakega malčka.

 

 

 

Ura za vstavljene oblik, Melissa and Doug

Vedno je čas za učenje in zabavo s poučno uro za vstavljanje. Ta igrača nudi veliko različnih možnosti za igro in učenje. Otrok se skozi igro uči glavne geometrijske oblike, števila, barve, pojem časa in delov dneva in krepi fino motoriko. Popolna igrača za vsakega predšolskega otroka.  

 

 

Geometrijska skladovnica, Melissa and Doug

Odlična igrača za ujemanje, razvrščanje in natikanje treh različnih vrst geometrijskih likov. Z igranjem se otrok spoznava z osnovnimi geometrijskimi liki, spoznava barve, uri logiko in koordinacijo roka-oko. 

 

 

 

 

Štejem z gumbi, Melissa and Doug

Čudovita poučna igrača, ki skozi igro pomaga otrokom pri učenju števil do deset. Komplet vsebuje pet dvostranskih, pisanih, lesenih plošč, 55 gumbov različnih oblik in deset kartončkov s števili. Otrok mora v luknje v plošči vstavljati gumbe glede na obliko in barvo. 

 

Poleg igrač, ki smo jih predstavili imamo v naši ponudbi bogat izbor čudovitih in poučnih izdelkov. Našo bogato ponudbo si lahko pogledate na www.maligalago.com.

 

Želim vam veliko zabave pri izbiri igrač in pri igri.

 

 

Maja H.


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com