Igralni kotiček - liki in barve

Avtor: MaliGalago

 

V našo spletno trgovinico smo prejeli kar veliko novih izdelkov in z Malčico sva jih morale kar takoj preizkusiti.

 

 

 

 

Razvrščanje oblik, Melissa and Doug

 

Razvrščanje oblik, je igrača, ki spodbuja logično razmišljanje, prepoznavanje barv, oblik, občutek za razlikovanje po velikosti in globini, ter krepi fino motoriko. V kompletu je 18 lesenih kosov. Malčica je kar hitro razvrstila kose glede na obliko in barvo. Naslednjič pa je poskusila tudi z razvrščanjem po velikosti.

 

 

 

 

Vzorčenje živali, Melissa and Doug

 

Izpolnite slike živali s pisanimi liki. Komplet za vzorčenje je primeren za začetnike, saj imajo slike vdolbino, ki drži like na mestu in tako otrokom olajša igro. Komplet vsebuje 5 dvostranskih lesenih plošč in 47 plastičnih likov v različnih barvah. Plastične like lahko uporabljate za pripravo vrste drugih poučnih dejavnosti. Med igro otrok uri koncentracijo, spoznava različne oblike, barve in uri fino motoriko.Ta izdelek je bil pri Malčici pravi »hit«, zelo so ji bile všeč slike v živih barvah. Želela jih je sestavljat znova in znova. Med igro je spoznala oblike kot so trapez in romb. Priporočam!

 

 

 

 

 

Velika pobarvanka, živali, Melissa and Doug

V velikem risalnem bloku je 50 pobarvank z domačimi in divjimi živalmi. Primerna je za barvanje z barvicami, voščenkami in vodenimi barvicami. Tokrat sva za barvanje tigra uporabili nov komplet trikotnih voščenk.

 

Trikotne voščenke, 24, Melissa and Doug

 

Čudovit komplet trikotnih voščenk v 24 živih barvah. Voščenke imajo trikotno obliko kar otrokom olajša prijem in se ne kotalijo. Voščenke so trdne in se z lahka ne zlomijo. Na papirju puščajo žive barve. Shranjene so v priročni plastični škatli.

 

 

 

Za dejavnosti nismo določili ciljno starost otroka. Starši sami ocenite, kdaj je vaš otrok dovolj zrezal za dejavnost in uporabljen material. Priporočamo vam, da jih izvajate z otroci starejšimi od 3 let. Poskrbite za varno igro in otroka nikoli ne puščajte samega med izvajanjem dejavnosti.

 

 

 

Želim vam veliko zabave pri ustvarjanju in igri.

 

 

 

Maja H.

 

 

 

  

 

 


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com