Natikanka oblike

Avtor: Maligalago

 

 

 

Preproste igrače so najbolj zabavne. Ko opazujem svojo triletnico med igro me vedno znova preseneča koliko domišljije premorejo naši malčki. Zabavno je opazovati kako za preprosto igračo najde vedno nov način uporabe.

 

 

 

Pred časom sem ji ponudila za igro leseno natikanko Melissa and Doug. Poskušala sem ji pokazati, kako naj različne lesene oblike natika na vrvico, pa je raje s kockami gradila stolpe, hišice in opazovala vzorce na njih. Skozi igro se je razvijala njena domišljija in motorika. S časoma je že poskušala z natikanjem. S prva ji ni šlo najbolje, vendar je z vajo in skozi igro osvojila tudi to veščino. Kocke so ji velikokrat služile med domišljijsko igro, da jih je kuhala, prodajala in izdelovala čudovite verižice in nakit. Kasneje bodo pisane kocke lahko zabaven pripomoček za spoznavanje števil. Sedaj je že zelo spretna in z lahkoto natakne pisane kocke na vrvico.

 

 

 

Ponudite svojim otrokom igrače, ki razvijajo domišljijo, ki oživijo le takrat ko se otrok z njimi igra.

 

Natikanka oblike, Melissa and Doug je čudovit komplet, ki vsebuje 27 pisanih lesenih kock in dve vrvici. Komplet je shranjen na priročnem lesenem pladnju. Med igro otrok razvija fino motoriko, spoznava oblike in števila. Natikanka je primerna za otroke starejše od 3 let. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Želim vam veliko zabave med igro.

 

 

Maja H.

 

 

 

 


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com