Učni pripomočki za Montessori dejavnosti

Veliko Montessori dejavnosti za predšolske otroke, dajo poudarek fini motoriki, sortiranju in spodbujanju raziskovalnega duha pri otoku. Za vas smo pripravili seznam nekaterih pripomočkov, ki jih lahko uporabite v zelo različnih dejavnostih.

Odkrijte čar in poučnost raziskovanja z povečevalnim steklom!

Povečevalno steklo prebuja raziskovalca v otroku. Opazovanje drobnih podrobnosti, ki so prostemu očesu skrite je za otroke čarobno in poučno. Naberite nekaj naravnih materialov v gozdu in jih skupaj preučite. Odprite hladilnik in se lotite preučevanja zelenjave, sadja in ostalih dobrot. Možnosti so neomejene.

Povečevalno steklo

Odkrijte čarobnost raziskovanja skupaj s svojim otrokom! Kliknite tukaj in si zagotovite povečevalno steklo, ki bo vašemu malčku odprlo vrata v svet drobnih podrobnosti.

Odkrijte praktičnost zavite kapalke za Montessori dejavnosti z vodo!

Zavita kapalka je praktičen pripomoček za vse dejavnosti povezane z vodo. Prenos vode iz ene posode v drugo je tipična Montessori dejavnost, ki spodbuja veščine praktičnega življenja, koncentracijo, natančnost in pri uporabi kapalke tudi fino motoriko.

Kapalka zavita

Naročite zavito kapalko in pripravite Montessori dejavnosti z vodo za vašega otroka! Povezava do izdelka: Kapalka zavita

Razvijte otrokovo fino motoriko s pinceto krokodilček!

Pinceta krokodilček je odličen učni pripomoček za razvoj fine motorike pri otrocih. Uporablja se v številnih dejavnostih. Pinceta je prave velikosti za majhno otroško roko, kar omogoča lažji prijem in manipulacijo predmetov.

Pinceta krokodilček

Podprite razvoj fine motorike vašega otroka! Pinceto naročite TUKAJ. 

Krožniki za razvrščanje

Sortiranje in razvrščanje je zelo pomembna dejavnost za razvoj miselnih in matematičnih spretnosti. Otroci s takimi dejavnostmi pridobivajo občutek za red in smiselno razporejanje predmetov, kar pomaga pri kasnejšem razumevanju in razvrščanju števil. Krožnik za sortiranje je zato nepogrešljiv pripomoček.

 

Razvijte otrokov prijem in motorične sposobnosti s škarjasto zajemalko!

Škarjasta zajemalka je orodje s katerim bo otrok gradil mišice potrebne za rezanje s škarjami. Zajemalka ima prosojne lopatice in enostaven ročaj za razvoj motoričnih sposobnosti. Uporabite jih lahko za vrsto dejavnosti od prenosa predmetov, sortiranja, igre z vodo,… Klik za naročilo.

Škarjasta zajemalka

Uporabite domišljijo in ustvarite vedno nove in zabavne dejavnosti. Otroku prijazni pripomočki, pa dodajo zabavi še kanček poučnega.

Želimo vam veliko užitkov pri ustvarjanju in igri.

 

Ekipa Maligalago


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com