Notify Obvesti me
Artikla trenutno ni na zalogi. Spodaj se lahko prijavite in poslali vam bomo obvestilo, takoj ko artikel prispe na zalogo. Obvestilo boste dobili samo za ta artikel.
Vaš email naslov:
  CAPTCHA Image
Varnostna koda:

MaliGalago Hitro iskanje LineBreak MaliGalago
 
Barvno sortiranje lesenih obročkov
Avtor: Maligalago
Avtor: Maligalago

 

 

Sortiranje je zelo uporabna veščina, ki otroka pripravi na matematična znanja, pomaga mu razvijati logiko in občutek za red. Grupiranje in klasificiranje pomaga pri kasnejšem razumevanju števil in njihovega reda. Zgornji primer sortiranja treh barv je pripravljen za mlajšega malčka. Za večje otroke lahko uporabite bolj kompleksno sortiranje.

 

Za pripravo dejavnosti potrebujete lesene kroge, tempera ali akrilno barvo, čopič in barvne posode. Lahko uporabite krožnike za sortiranje Learning Resourses iz naše ponudbe ali pa karkoli imate primernega doma. Pobarvajte lesene kroge z obeh strani z barvo po želji in pustite, da se posuši. Otroku ponudite barvne lesene kroge pomešane v posodi in zabava se lahko prične. Cilj dejavnosti je, barvno ujemanje lesenih krogov in lončkov.

 

Strogi preizkuševalec te dejavnosti je bil naš najmlajši član ekipe, ki šteje 18 mesecev. Pričeli smo najprej samo z dvema barvama in postopoma smo dodajali vsakič novo barvo. Pri nas je ta dejavnost na vsakodnevnem igralnem redu in barvne kroge uporabljamo na različne načine. Najprej jih pridno sortiramo in se obenem učimo imenovati barve. Ko to končamo pa dobi domišljija prosto pot. Včasih jih preliva iz kozarca v kozarec, z njimi kuha in hrani plišaste igrače.

 

 

Dejavnosti nismo določili ciljno starost otroka. Starši sami ocenite pri kateri starosti je vaš otrok zrel za dejavnost in uporabljen material.

 

 

Želimo vam veliko užitkov pri ustvarjanju in igri.

 

Ekipa Maligalago

 

 


copyright © by maligalago | spawned ♥ by vigred.com