Leseni avtomobilčki Goki

Avtor: Maligalago

 

 

 

 

 

 

Lesene kocke, tovornjaki in avtomobilčki so odličen recept za ure in ure dragocene domišljijske igre.

 

 

Pri domišljijski igri otrok izraža svojo osebnost, razvija kreativnost, krepi socialne in jezikovne veščine. Pomembno je, da je igra svobodna in da jo ne usmerjamo odrasli. Ponudimo otroku kakovostne elemente za čim bolj naravno in odprto igro.

 

Vsakemu dečku burijo domišljijo avtomobilčki in kocke. Iz kock lahko izdela cesto, garažno hišo, most ali tunel. Kocke so lahko gradbišče na katerega je ravno kar pripeljalo Goki tovorno vozilo in bager.

 

Goki izdeluje čudovita in kakovostna lesena vozila. Tokrat vam predstavljamo tovorno vozilo z bagerjem in avtomobile Goki.

 

Leseno tovorno vozilo je enkratno darilo za vsakega dečka. Je robustna, lesena igrača, ki lahko traja več let. Sestavljeno je iz treh delov. Tovorno vozilo ima prikolico, ki se lahko razstavi. Prikolica ima nakladalno rampo s pomočjo katere lahko enostavno razkladamo tovor. V kompletu je tudi rumen bager, ki ima premično žlico. Oba vozila imata gumijasta kolesa. 

 

Leseni avtomobili Goki so primerni tudi za mlajše otroke, saj imajo odprtino za lažji prijem. Imajo gumijasta kolesa in so na voljo v rumeni, rdeči, oranžni in zeleni barvi.

 

Želimo vam veliko užitkov pri igri.

 

Ekipa Maligalago

 

 

 


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com