Magnetni geometrijski liki

Avtor: Maligalago

 

  

 

 

Raziskovanje sveta geometrijskih oblik je zelo pomembno za razvoj miselnih in matematičnih znanj. V zgodnjih letih se otrok uči prepoznavanja osnovnih oblik. V naslednji stopnji je že sposoben razumeti kako se liki med seboj povezujejo in tvorijo nove oblike.

 

 

Katere oblike potrebujem, da oblikujem ladjo, rožo, avto, raketo ali mačko?

 

 

Igra Magnetni geometrijski liki je čudovit pripomoček za zabavo in učenje. Vsebuje 98 različnih magnetnih oblik iz pene in 10 dvostranskih vzorčnih tablic za veliko ur zabave.

 

 

Na tablice lahko tudi pišete s flomastri za table in ustvarjate čisto nove vzorce za oblikovanje. V kompletu je priložena knjižica z rešitvami, da si lahko otrok sam pomaga v kolikor je vzorec zanj prevelik izziv. Magnetne like lahko uporabljate na katerikoli tabli. Uporabite jih lahko za več različnih dejavnosti: sortiranje, štetje in ustvarjanje.

 

 

Z igranjem se otrok uči prostorskega razmišljanja, vizualizacije, simetrije in reševanje problemov. Spodbuja tudi kreativnost in uri koncentracijo.

 

Igra je primerna za otroke od šestega leta dalje. Zabavna je pa tudi za odrasle. V naši ekipi Maligalago se tudi odrasli radi igramo z magnetnimi oblikami in poskušamo najti vedno drugačen način za reševanje vzorčnih kartic.

 

Želimo vam veliko zabave pri igri in ustvarjanju.

 

Ekipa Maligalago

 

 

 

 


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com