Notify Obvesti me
Artikla trenutno ni na zalogi. Spodaj se lahko prijavite in poslali vam bomo obvestilo, takoj ko artikel prispe na zalogo. Obvestilo boste dobili samo za ta artikel.
Vaš email naslov:
  CAPTCHA Image
Varnostna koda:

MaliGalago Hitro iskanje LineBreak MaliGalago
 
Montessori pripomočki
Avtor: Maligalago
Avtor: Maligalago

 

 

Predstavljamo vam nekaj artiklov, ki so odlični pripomočki za izvajanje Montessori dejavnosti.

   

Škarjasta zajemalka je orodje s katerim bo otrok gradil mišice potrebne za rezanje s škarjami. Zajemalka ima prosojne lopatice in enostaven ročaj za razvoj motoričnih sposobnosti. Uporabite jih lahko za vrsto dejavnosti od prenosa predmetov, sortiranja, igre z vodo, …

  

Pinceta krokodilček je odličen učni pripomoček za razvoj fine motorike pri otrocih. Uporablja se v številnih dejavnostih. Pinceta je prave velikosti za majhno otroško roko, kar omogoča lažji prijem in manipulacijo predmetov.

  

Povečevalno steklo prebuja raziskovalca v otroku. Opazovanje drobnih podrobnosti, ki so prostemu očesu skrite je za otroke čarobno in poučno. Naberite nekaj naravnih materialov v gozdu in jih skupaj preučite. Odprite hladilnik in se lotite preučevanja zelenjave, sadja in ostalih dobrot. Možnosti so neomejene.

   

Uporabite domišljijo in ustvarite vedno nove in zabavne dejavnosti. Otroku prijazni pripomočki, pa dodajo zabavi še kanček poučnega.

  

Želimo vam veliko užitkov pri ustvarjanju in igri.

 

Ekipa Maligalago

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


copyright © by maligalago | spawned ♥ by vigred.com