Zavijam, odvijam in ustvarjam

Avtor: Maligalago

 

 

 

Zavijam odvijam in ustvarjam. Vsak otrok rad oponaša starše med tem ko opravljajo vsakdanja opravila. Igrače in igre, ki oponašajo vsakdanje predmete so zato pri otrocih vedno najbolj popularne. Bolj kot so podobne »ta pravi stvari« bolj jih imajo otroci radi.

 

Predstavljamo vam eno tako »ta pravo« igračo: Design & Drill, Baterijski izvijač oblikuj in privijaj znamke Educational Insights.

 

Popolni komplet za male mojstre in ustvarjalce. Prenosni kovček vsebuje 60 vijakov v 5ih živahnih barvah, baterijski izvijač s tremi nastavki in funkcijama zavijanja in odvijanja. Kovček je priročen in lahko ga vzamete s seboj na izlete ali obiske. Odprti kovček je delovna plošča, kjer otrok z lastno domišljijo ustvarja vedno nove vzorce. Priložena je tudi knjižica z desetimi predlogi vzorcev. Otrok lahko ustvarja in izdeluje prave umetnine, vendar brez nereda. Ko je igre konec, pospravimo vse elemente v kovček.

 

Poleg veliko zabave, ta igrača nudi tudi urjenje fine motorike. Potrebno je kar nekaj spretnosti, da hitro zavijemo in odvijemo vijak. Mlajši otroci se lahko učijo barve in jih sortirajo. Lahko jo uporabite za vzorčenje, štetje ali pisanje črk. Možnosti je veliko. Primerno je tako za fante kot za punce.

 

Za otroke od 3 let.

 

Želimo vam veliko zabave pri igri in ustvarjanju.

 

 

Ekipa Maligalago

 

 


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com