Ustvarjalna darila za punce

Avtor: Maligalago

 

 

Čas obdarovanja se bliža, zato smo vam pripravili seznam daril, ki bodo v puncah vzbudila ustvarjalno žilico. Izbrali smo dejavnosti, ki jih deklice lahko izvajajo samostojno (odvisno od starosti). Pri igranju z naštetimi izdelki se poleg kreativnosti razvija tudi fina motorika.

 

3D Slika Princeska iz penastega papirja

Izdelate lahko čudovito sliko princeske, ki bo okrasila sobo vaše punčke. Priložena so slikovna navodila, tako, da lahko otrok izdelek izdeluje samostojno. Sliko izdela tako, da lepi samolepilne koščke penaste gume po navodilih. Preprosto in zabavno.

 

Barve za steklo z motivom Princesk

Pravljični motivi in živahne barve. V kompletu je vse potrebno za ustvarjanje čudovitih motivov, ki bodo krasili domača okna. Deklica lahko izdeluje sličice po priloženem predlogu ali izdela nekaj po svoji domišljiji.

 

Nalepke z motivi za deklice

Nalepke so super zabavna in ustvarjalna dejavnost. V izbor smo dali tri različne komplete nalepk Melissa & Doug.

 

Nalepke za punce je komplet 700 nalepk z različnimi motivi (živali, cvetje, vile in veliko več). 

Nalepke za večkratno uporabo Pri nas doma. V kompletu je 5 listov, ki služijo kot ozadje za ustvarjanje (dnevna soba, spalnica, kuhinja, kopalnica in vrt) in 175 nalepk za večkratno uporabi. Nalepke lahko z lahko odstranite in jih ponovno prilepite.

Žametne nalepke je komplet 200 nalepk odtisnjenih na žametni papir, ki jih lahko po svoji domišljiji deklica pobarva.

 

Rišem z vodo

Slikam z vodo je poseben risalni blok za izdelovanje barvitih akvarelov. Vsaka stran v bloku vsebuje akvarelne barve, ki oživijo, ko jih namočite z vodo. V kompletu je priložen čopič. Otrok ustvarja čudovite slike samo s pomočjo vode. V risalnem bloku je 20 listov z različnim motivom in vsak list ima svojo barvno paleto.

 

Škrobni valjčki z motivom Princeske

Kreativna, barvita in okolju prijazna zabava. V kompletu je 300 barvnih valjčkov in vse kar potrebujete za izdelavo obroček za glavo, skrinjico za nakit, zapestnico, ogrlico z obeskom in ogledalo.

 

V naši trgovinici se najde še marsikaj zanimivega in ustvarjalnega.

 

Želimo vam veliko zabave pri ustvarjanju.

 

Ekipa Maligalago

 

 

 

 


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com