Ustvarjalna darila za dečke

Avtor: Maligalago

 

 

 

Čas obdarovanja se bliža, zato smo vam pripravili seznam daril, ki bodo v dečkih vzbudili ustvarjalno žilico. Izbrali smo dejavnosti, ki jih lahko izvajajo samostojno (odvisno od starosti). Pri igranju z naštetimi izdelki se poleg kreativnosti razvija tudi fina motorika.

 

3D Slika Dinozavri iz penastega papirja

Izdelate lahko zabavno sliko dinozavra, ki bo okrasila sobo vašega dečka. Priložena so slikovna navodila, tako, da lahko otrok izdelek izdeluje samostojno. Sliko izdela tako, da lepi samolepilne koščke penaste gume po navodilih. Preprosto in zabavno.

 

Barve za steklo z motivom piratov

Pirati prihajajo v otroško sobo. V kompletu je vse potrebno za ustvarjanje zabavnih motivov, ki bodo krasili domača okna. Otrok lahko izdeluje sličice po priloženem predlogu ali izdela nekaj po svoji domišljiji.

 

Nalepke z motivi za dečke

Nalepke so super zabavna in ustvarjalna dejavnost. V izbor smo dali tri različne komplete nalepk Melissa & Doug.

 

Nalepke za fante je komplet 500 nalepk z različnimi motivi (dinozavri, vozila, vitezi, šport, živali, pirati). 

Tematske nalepke za večkratno uporabo. V kompletu je 5 listov, ki služijo kot ozadje za ustvarjanje (savana, džungla, pod morjem, kmetija, obdobje dinozavrov) in 175 nalepk za večkratno uporabo. Nalepke lahko z lahkoto odstranite in jih ponovno prilepite.

Nalepke obrazi je komplet 20 različnih obrazov, ki služijo kot podloga za ustvarjanje in 5 strani različnih nalepk.

 

Rišem z vodo

Slikam z vodo je poseben risalni blok za izdelovanje barvitih akvarelov. Vsaka stran v bloku vsebuje akvarelne barve, ki oživijo, ko jih namočite z vodo. V kompletu je priložen čopič. Otrok ustvarja čudovite slike samo s pomočjo vode. V risalnem bloku je 20 listov z različnim motivom in vsak list ima svojo barvno paleto.

 

Škrobni valjčki

Kreativna, barvita in okolju prijazna zabava. V kompletu je 300 barvnih valjčkov in vse kar potrebujete za izdelavo simpatičnih živali in vozil.

 

V naši trgovinici se najde še marsikaj zanimivega in ustvarjalnega.

 

Želimo vam veliko zabave pri ustvarjanju.

 

Ekipa Maligalago

 

 

 

 

 

 

 

 


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com