Poučne lesene igrače za najmlajše

Avtor: Maligalago

 

 

 

 

Otroci od enega do treh let starosti (malčki) se nahajajo v obdobju intenzivnega razvoja. Ročne spretnosti so v tem obdobju zelo pomembne in malčki vsak dan preizkušajo nove načine za razvoj te veščine. V tem obdobju jih zanimajo živahne barve in srečujejo se s prvimi oblikami.

 

Pomembno je, da jim ponudimo igrače, ki jim bodo pomagale pri osvajanju novih veščin in jim bodo v zabavo.

 

Pripravili smo vam nekaj predlogov izdelkov za najmlajše.

 

Skladovnica oblike, Goki

Skladovnica spodbuja prepoznavanje prvih oblik in razvija ročne spretnosti. Dodatni izziv predstavlja sortiranje ploščic po obliki. Barvne ploščice lahko uporabite tudi za učenje barv in barvno sortiranje.

 

Zaboj za oblik, Goki

Zaboj za sortiranje oblik je preprosta ampak učinkovita igra za spodbujanje učenja osnovnih oblik in barv. Lesene kocke različnih oblik lahko uporabite za igro s plastelinom, izrisovanje na papir, barvno sortiranje.

 

Skladovnica mali mož, Goki

Lesena skladovnica v živih barvah ima 8 nivojev zlaganja. Pri igranju se otrok uči barve, ročne spretnosti in logičnega razmišljanja. Skladovnica nima ravnega dna, zato med natikanjem miga. To predstavlja malčku izziv in zahteva večjo mero koncentracije.

 

Skladovnica stolp, Goki

Lesena skladovnica v živih barvah ima 8 nivojev zlaganja. Pri igranju se otrok uči oblike, barve in logičnega razmišljanja. Skladovnica je kar zahtevna saj zahteva upoštevanje prav določenega vrstnega reda skladanja, zaradi izreza na kockah.

 

 

Želimo vam veliko zabave pri igri.

 

 

Ekipa Maligalago 

 

 

 


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com