Notify Obvesti me
Artikla trenutno ni na zalogi. Spodaj se lahko prijavite in poslali vam bomo obvestilo, takoj ko artikel prispe na zalogo. Obvestilo boste dobili samo za ta artikel.
Vaš email naslov:
  CAPTCHA Image
Varnostna koda:

MaliGalago Hitro iskanje LineBreak MaliGalago
 
Drevo za vezenje
Avtor: MaliGalago
Avtor: MaliGalago
Kontakt: info@maligalago.com

 

 

Fina motorika je zelo pomembna za razvoj koordinacije oko-roka in razvoj majhnih mišic v roki. Otroci z dobro razvito fino motoriko lažje rokujejo s predmeti in orodji, lažje se oblečejo sami, nimajo težav pri pisanju in uporabi škarij. Za uporabo predmetov otrok potrebuje moč, nadzor nad gibanjem in na splošno spretnost. Zato je pomembno, da otroku ponujate igrače in dejavnosti, ki spodbujajo razvoj fine motorike.

 

Vezenje zahteva od otroka veliko spretnosti. Sposoben mora biti zadeti luknjo in spraviti vrvico skozi njo, začutiti vrvico, ki prodre na drugi strani, najti in zadeti naslednjo luknjico. Z veliko vaje se otrok nauči tudi vesti in ustvarjati vzorce in slike.

 

Drevo za vezenje Goki je čudovit pripomoček za prvo učenje vezenja. Drevo ima 8 lesenih figuric živalic, ki jih otrok mora navezati na drevo. Pomaga si lahko s kar 12 barvnimi vrvicami.

 

Ko otrok osvoji veščine vezenja mu drevo za vezenje omogoča veliko ur zabave.

 

 

Maligalago

 

 


copyright © by maligalago | spawned ♥ by vigred.com