Ideje daril za 4 letne punce

Avtor: MaliGalago

 

 

 

Komplet lesenih štampiljk, Melissa and Doug.

Komplet lesenih štampiljk s posebno visoko ročico. V kompletu je šest štampiljk z različnimi vzorci in šest barvnih blazinic, vse pakirano v lični leseni škatli. Štampiljke so kreativen pripomoček za ustvarjanje in urjenje fine motorike. Črnila so pralna.

 

 

Sestavljanka Janko in Metka, Goki.

Lesena sestavljanka z 48 kosi z motivom pravljice Janko in Metka. Shranjeno v škatli.

 

 

Punčka za oblačenje Maggie, Melissa and Doug.

Lesena, magnetna punčka Meggie Leigh ima popolno garderobo. V kompletu je punčka s stojalom in 24 barvitih in privlačnih dodatkov za ure domišljijske igre.

 

 

Lonček za opazovanje žuželk, Learning Resources.

Simpatičen lonček s pokrovom v obliki pikapolonice, ki spodbuja otroke k opazovanju narave. Krila pikapolonice na pokrovu se razprejo in prikaže se povečevalno steklo s 3,5x povečavo za opazovanje žuželk. Lonček ima odprtine za zrak.

 

 

Lesena blagajna, Goki.

Igrajmo se trgovino! Čudovita lesena blagajna Goki je nujni dodatek za vsako malo trgovinico. Je zabavna, barvita in opremljena s čitalcem, kalkulatorjem, plačevanjem s kreditno kartico, blagajniško rolo papirja in delovnim zaslonom.

 

 

Rišem z vodo roza, Melissa and Doug.

Rišem z vodo je poseben risalni blok za izdelovanje barvitih akvarelov. Vsaka stran v bloku vsebuje akvarelne barve, ki oživijo, ko jih namočite z vodo. V kompletu je priložen čopič. Otrok ustvarja čudovite slike samo s pomočjo vode.

 

 

Pita za razvrščanje, Learning Resources.

Pita za razvrščanje je simpatična igrača, ki spodbuja domišljijsko igro in olajša učenje osnovnih matematičnih veščin, kot so razvrščanje, štetje in vzorčenje, ter krepi fino motoriko. V trpežni posodi v obliki pite najdete 60 kosov sadja v petih različnih barvah (vrste sadja: jabolka, banane, grozdje, pomaranče, grenivke, marelice in slive), 3 dvostranske kartice za dejavnosti in 2 veliki pinceti.

 

 

Sestavljanje oblik, Goki.

Ustvarite pisane geometrijske slike z zabijanjem lesenih kosov na plutasto podlago. Komplet vsebuje 100 kosov različnih lesenih oblik in 110 žebljičkov. Igra spodbuja kreativnost, fino motoriko in veščine praktičnega življenja.

 

 

 

 

Želimo vam veliko zabave pri obdarovanju in igri.

 

 

 

Maligalago

 

 

 

 

 


copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com