Ideje daril za 4 letne fante

Avtor: MaliGalago

 

 

 

Design & Drill, Baterijski izvijač, Educational Insights.

Popolni komplet za male mojstre in ustvarjalce. Prenosni kovček vsebuje 60 vijakov v 5ih živahnih barvah, baterijski izvijač s tremi nastavki in funkcijama zavijanja in odvijanja. Kovček je priročen in lahko ga vzamete s seboj na izlete ali obiske. Odprti kovček je delovna plošča, kjer otrok z lastno domišljijo ustvarja vedno nove vzorce. Priložena je tudi knjižica z desetimi predlogi vzorcev. Poleg veliko zabave, ta igrača nudi tudi urjenje fine motorike. Mlajši otroci se lahko učijo barve in jih sortirajo. Lahko jo uporabite za vzorčenje, štetje ali pisanje črk. Primerno je tako za fante kot za punce.

 

 

 

Moj prvi daljnogled, Educational Insights.

Edini daljnogled, ki je v celoti prilagojen otrokom. Je zelo trpežen, lahek, ima dvojno povečavo in ni ga potrebno fokusirati. Razdalja odprtin za gledanje je prilagojena otroškemu obrazu. Primeren je za dolge ure raziskovanja narave in okolice.

 

 

 

Sestavljanje oblik, Goki.

Ustvarite pisane geometrijske slike z zabijanjem lesenih kosov na plutasto podlago. Komplet vsebuje 100 kosov različnih lesenih oblik in 110 žebljičkov. Igra spodbuja kreativnost, fino motoriko in veščine praktičnega življenja.

 

 

 

Pobarvanka vozila, Melissa and Doug.

Velik risalni blok z motivi vozil. V bloku je 50 pobarvank primernih za barvanje z barvicami, voščenkami in vodenimi barvicami.

 

 

 

Sestavljanka živali sveta, Ravensburger.

Kartonasta sestavljanka s 30 kosi. Sestavljanka ima motiv živali sveta. Skozi igro otrok spoznava katere živali so značilne za določene dele sveta in uri fino motoriko.

 

 

 

Lesen avto za pobarvat, Melissa and Doug.

Komplet vsebuje vse potrebno za sestavo in dekoracijo lesenega dirkalnega avta. Vključuje: lesen avto, lepilo (5ml), štiri lončke barv (8ml), čopič in dekorativne nalepke.

 

 

 

Viličar, Goki.

Leseni viličar ima priloženo tudi paleto na katero lahko naložimo tovor in ga z ročico dvigamo in spuščamo. Zadnja kolesa viličarja so vrtljiva in imajo gumijasta kolesa.

 

 

 

Želimo vam veliko zabave pri obdarovanju in igri.

 

 

 

Maligalago

 

 


copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com