Ideje daril za 5 letne punce

Avtor: MaliGalago

 

 

 

 

Hišica za punčke z opremo, Goki

Opremljena lesena hišica za punčke v dveh nadstropjih.  Igranje s hišico in punčkami spodbuja domišljijo in socialne veščine. V kompletu ni punčk.

 

 

Igra spretnosti-osel, Goki

Zanimiva igra spretnosti. Na oslička je potrebno naložiti 60 barvnih palic. Otrok mora imeti mirno roko, da se tovor ne poruši.

 

 

Okrasi princeskino ogledalo, Melissa and Doug

Komplet vsebuje vse potrebno za okrasitev čudovitega princeskinega ogledala (lepilo z bleščicami, lepilo, nalepke in leseno ogledalo). Vse kar potrebujete je kanček ustvarjalnosti.

 

 

Barve za steklo, svet princesk, Marabu

Pravljični motivi in živahne barve za male princeske! V kartonasti škatli z ročajem je 6 plastenk (25 ml) barv Fun & fancy (073 – črna kontura, 070 – bela, 019 – rumena, 031 – češnjevo rdeča, 005 – malinasta in 061 – bledo zelena), predloga z motivi A3, prosojna folija A5 in navodila za uporabo.

 

 

Lesene štampiljke abeceda, Melissa and Doug

Komplet lesenih štampiljk za pomoč pri učenju malih in velikih tiskanih črk in črkovanju. V praktični leseni škatli najdete 56 štampiljk (črke in ločila) in blazinico v štirih barvah. Štampiljke so odlične za krepitev fine motorike, ustvarjalnosti in koordinacije roka-oko. Črnilo ni toksično in je pralno.

Z lesenimi štampiljkami lahko pripravite vrsto različnih poučnih dejavnosti. Štampiljke lahko otrok razvršča po abecedi, išče pare malih in velikih črk, vzorči črke po barvi (barvna blazinica) ali pa štampiljke uporabi za osnovne matematične operacije.

 

 

Napihljiv globus, Learning Resources

Učenje geografije je lahko zabavno. Otroci skozi igro spoznavajo celine, države, prestolnice in oceane.

 

 

Izdelaj geometrijske like, Learning Resources

Odličen pripomoček za spoznavanje 2D in 3D geometrijskih oblik. Otrokom prijazno kosi so narejeni iz mehke plastike. Komplet vsebuje 80 ravnih in ukrivljenih palic v treh dolžinah (13,5cm, 8,5cm in 5,5cm), 40 okroglih priključkov (2,5 cm) in 15 dvostranskih kartic z aktivnostmi in vajami (10 x 15 cm). 

 

 

 

Želimo vam veliko zabave pri obdarovanju in igri.

 

 

 

Maligalago


copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com