Ideje daril za 2 letne otroke

Avtor: MaliGalago

 

 

Geometrijska skladovnica, Melissa and Doug.

Odlična igrača za ujemanje, razvrščanje in natikanje treh različnih vrst geometrijskih likov. Z igranjem se otrok spoznava na osnovne geometrijske like, spoznava barve, uri logiko in koordinacijo roka-oko.

 

 

Lesen vlak, Goki.

Lesena lokomotiva in dva vagona s 13 lesenimi kockami za natikanje za dolge ure domišljiske igre. Klasičen leseni vlakec, ki je ob enem skladovnica spodbuja razvoj fine motorike pri najmlajših otrocih.

 

 

Mavrični žebljički za natikanje, Learning Resources.

Mavrični žebljički za natikanje, ki omogočajo učenje števil, barv, oblik in pomagajo pri koordinacije oko-roka. Komplet vsebuje 30 kosov za zlaganje in dve vezalki.

 

 

Sestavljanka riba, Goki.

Večplastna lesena sestavljanka v štirih nivojih. Sestavljanka spodbuja logično razmišljanje in uči ločevanje po velikosti.

 

 

Moji prvi geometrijski liki, Melissa and Doug.

Odlična poučna igrača za prvo spoznavanje sveta geometrijskih oblik. V priročni leseni škatli je pet dvostranskih plošč z desetimi podobami, ki jih otrok zapolni s pisanimi geometrijskimi oblikami iz lesa (30 kos). Lesene like lahko uporabite tudi za različne poučne dejavnosti, kot so ujemanje, razvrščanje in vzorčenje. Nepogrešljiva poučna igrača za vsakega malčka.

 

 

Obleci me opica Alex, Alex toys.

Ta čudovita opica je zabavni pripomoček za učenje oblačenja. Z igro se majhni otroci učijo veščine praktičnega življenja, kot so: zapiranje, odpiranje gumbov in zadrge, uporabo ježkov, obuvanje, sezuvanje nogavic, natikanje čevljev, vezanja vezalk, odpiranje in zapiranje zaponk. Prijazna opica Alex ima majico in hlače, ki jih lahko snamete in ponovno nadenete. Opica meri kar 56 cm.

 

 

Sestavljanka štejem, Goki.

Lesena sestavljanka za učenje štetja. V kompletu je 24 lesenih kosov. 

 

 

Želimo vam veliko zabave pri obdarovanju in igri.

 

 

Maligalago

 

 

 


copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com