Ideje daril za 3 letne fante

Avtor: MaliGalago

 

 

 

Ura za vstavljanje oblik, Melissa and Doug

Vedno je čas za učenje in zabavo s poučno uro za vstavljanje. Ta igrača nudi veliko različnih možnosti za igro in učenje. Otrok se skozi igro uči glavne geometrijske oblike, števila, barve, pojem časa in delov dneva in krepi fino motoriko. Popolna igrača za vsakega predšolskega otroka.

 

 

Vzorčenje geometrijskih likov, Melissa and Doug

Odlična poučna igrača za spoznavanje sveta geometrijskih oblik. V priročni leseni škatli je deset plošč s predlogi, ki jih otrok zapolni s pisanimi geometrijskimi oblikami iz lesa (120 kos). Lesene like lahko uporabite tudi za različne poučne dejavnosti, kot so ujemanje, razvrščanje in vzorčenje. Nepogrešljiva poučna igrača za vsakega otroka.

 

 

Zobniki, začetniški komplet, Learning Resources

Pisani zobniki za popoln uvod v gradnjo. Značilnosti: 95 trpežnih plastičnih kosov, ki se sestavljajo skupaj in so združljivi z vsemi drugimi Gears! Gears! Gears ® gradbeni kompleti! Spodbuja ustvarjalnost pri gradnji in motorične spretnosti. Uporaba zobnikov je enostavna. Otrok lahko gradi po navodilih ali pa samostojno.

 

 

Otroška metla in smetišnica, modra, Goki

Otroška metla, smetišnica in mala metlica. Preprost hišni pripomoček v otroku primerni velikosti. Otrok se skozi igro uči oponašati starše, uči se skrbi za sebe,samostojnosti in krepi veščine praktičnega življenja.

 

Tovorno vozilo z bagerjem, Goki

Leseno tovorno vozilo je enkratno darilo za vsakega dečka. Je robustna, lesena igrača, ki lahko traja več let in ponudi otroku veliko ur dragocene domišljijske igre. Sestavljeno je iz treh delov. Tovorno vozilo ima prikolico, ki se lahko razstavi. Prikolica ima nakladalno rampo s pomočjo katere lahko enostavno razkladamo tovor. V kompletu je tudi rumen bager, ki ima premično žlico. Oba vozila imata gumijasta kolesa. 

 

Ključavnice, Melissa and Doug

Čudovita lesena igrača za male radovedneže. Odpri ključavnico in odkrij kaj se skriva za vrati. Preprosta igra za razvoj uporabnih znanj. Tabla ima kar šest različnih ključavnic, ki se jih otrok nauči odpirati in zapirati skozi igro. Z igranjem otrok uri fino motoriko, spoznava števila in se uči barve. 

 

 

Sestavljanka moje telo, deček, Beleduc

Poučna lesena sestavljanka v petih plasteh, ki prikazujejo zgradbo človeškega telesa. Sestavljanka v 28 kosih Moje telo Beleduc je odličen način, da skozi igro naučite otroka kako je zgrajeno človeško telo.

 

 

Tematske nalepke za večkratno uporabo, Melissa and Doug

Komplet vsebuje tematska ozadja in več kot 150 nalepk za večkratno uporabo. Nalepke se z lahkoto odstranijo iz podlage in ponovno prilepijo, tako, da lahko ustvarjamo vedno nove zgodbe. Otrok lahko s svojo domišljijo ustvari zgodbo o kmetiji, prazgodovinskih krajih, puščavskih oazah ali morju. Ne prezrite posnetka o čudovitih tematskih nalepkah.

 

 

 

Želimo vam veliko zabave pri obdarovanju in igri.

 

 

 

Maligalago

 

 


copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com