5 artiklov za ustvarjanje

Avtor: MaliGalago

 

 

Pri Malemgalagu damo velik pomen ustvarjanju in ustvarjalnem materialu. Za vas izbiramo izdelke, ki v otroku spodbudijo željo po ustvarjanju, so letom primerni, enostavni za uporabo in imajo končni »wow« efekt. Otrok je lahko na svoj končni izdelek ponosen in v njem spodbudi željo po ponovnem ustvarjanje.

 

Vendar ustvarjanje z otroci zna biti včasih prava packarija in veliko dela za starše, ki morajo material pripravit in ga potem še pospravit. Za vas smo pripravili izbor naših najljubših izdelkov za veliko ustvarjanja z malo packanja.

 

 

Nalepke

Nalepke so zabavna in kreativna dejavnost, ki jo imajo vsi otroci radi. Poleg tega, da so zabavne, nalepke razvijajo fino motoriko pri otrocih in z njimi lahko počnete zelo veliko poučnih dejavnosti.
Pri Malemgalagu najdete res bogato ponudbo velikih zvezkov z nalepkami znamke Melissa and Doug. V ponudbi imamo klasične nalepke in nalepke za večkratno uporabo.

 

Kliknite in pokukajte v naš kotiček z nalepkami.

 

 

Štampiljke

Štampiljke so odlične za okraševanje raznih pisemc in čestitk, za ustvarjanje različnih tematskih risbic in spodbujanje razvoja domišljije z ustvarjanjem zgodbic.V naši ponudbi imamo veliko čudovitih lesenih kompletov štampiljk znamke Melissa and Doug, ki so shranjeni v praktičnih lesenih škatlah. Vsak komplet ima tudi blazinico s pralnim, ne toksičnim črnilom. S štampiljkami lahko izvajate tudi zelo veliko poučnih dejavnosti.

 

Kliknite in pokukajte v naš kotiček s štampiljkami.

 

 

Mozaik iz penaste gume ali Moosgumme

Komplet za sestavo barvnega mozaika je namenjen kakovostnemu in ustvarjalnemu preživljanju prostega časa z otroki, saj skozi zabavo in igro spodbujamo otroško kreativnost in domišljijo. Samolepilne nalepke iz penaste gume nalepite na označene predele predloge z motivom, da nastane barvni mozaik izbranega motiva. Končni izdelek bo čudovita popestritev vsake otroške sobe.

 

Kliknite in pokukajte v naš kotiček z mozaiki. 

 

 

Škrobni valjčki

Lepljenje brez lepila! Škrobni valjčki so izdelani iz okolju prijaznega, naravnega materiala - krompirjevega škroba, ki je biološko neškodljiv in nima neprijetnega vonja. Lastnost krompirjevega škroba je, da ob stiku z vodo takoj postane lepljiv, zato lahko s pomočjo vlažne gobice ustvarjate fantastične figure. Valjčke lahko tudi režete, oblikujete, stiskate in strgate. Z njimi lahko tudi barvate, obarvani so z jedilnimi barvami. Pustite vaši domišljiji prosto pot ter oblikujte, sestavljajte in barvajte s škrobnimi valjčki.

 

Kliknite in pokukajte v naš kotiček s škrobnimi valjčki.

 

 

Rišem z vodo

Rišem z vodo je poseben risalni blok za izdelovanje barvitih akvarelov. Vsaka stran v bloku vsebuje akvarelne barve, ki oživijo, ko jih namočite z vodo. V kompletu je priložen čopič. Otrok ustvarja čudovite slike samo s pomočjo vode. Z risalnim blokom Rišem z vodo od Melissa and Doug se vsak otrok počuti kot veliki umetnik saj lahko hitro in enostavno ustvari čudovit izdelek in vse kar potrebujete je risalni blok in malo vode. Hitro in enostavno.

 

Rišem z vodo najdete v našem kotičku pobarvank.

 

Želim vam veliko zabave pri ustvarjanju.

 

Maja H.


Komentarji

copyright © maligalago | spawned ♥ by vigred.com